Denní menu

Přehled surovin způsobujících alergické reakce najdete na vytištěném týdenním jídelním lístku v restauraci.

pondělí 20.11.2017
Polévka Písmenková 18,-
Jídlo 100 g Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, hranolky 85,-
200 g Žebra na medu, šopský salát, bageta 88,-
250 g Čočka na kyselo, opečená klobása, okurek 84,-
300 g Zeleninový salát Staročeský, toast 119,-
Dezert Medovník se šlehačkou 30,-
úterý 21.11.2017
Polévka Pórková 18,-
Jídlo 100 g Mix gril, americké brambory 86,-
100 g Kung Pao, rýže 84,-
100 g Smažený sýr, brambor, tat.om. 84,-
300 g Zeleninový salát Hohentvil, toast 119,-
Dezert Lívance s tvarohem 30,-
středa 22.11.2017
Polévka Kuřecí vývar s masem a nudlemi 19,-
Jídlo 100 g Kuřecí plátek v sýrovo-bylinkovém těstíčku, hranolky, tat.om 85,-
150 g Smažená treska, brambor, obloha 84,-
100 g Uzená plec rolovaná, bramb. knedlík, špenát 85,-
300 g Zeleninový salát s kuřecím masem, toast 125,-
Dezert Zmrzlina se šlehačkou 30,-
čtvrtek 23.11.2017
Polévka Cibulová krémová s krutóny 19,-
Jídlo 100g Hovězí guláš, houskový knedlík 84,-
100g Krkovice v pepř.om., americké brambory, česn.dresink 86,-
250g Špagety s boloňskou omáčkou 84,-
300 g Zeleninový salát Královský, toast 119,-
Dezert Ovocná miska 30,-
pátek 24.11.2017
Polévka Zeleninová 18,-
Jídlo 100 g Kotlet na grilu, teplá kukuřice,opečený brambor 86,-
1 ks Kuřecí stehno po Janovsku, brambor 84,-
100 g Plněná Tortila kuřecími nugetkami a zeleninou 85,-
300 g Zeleninový salát s anglickou slaninou, toast 119,-
Dezert Rakvičky se šlehačkou 30,-

zobrazit menu