Denní menu

Přehled surovin způsobujících alergické reakce najdete na vytištěném týdenním jídelním lístku v restauraci.

pondělí 19.08.2019
Polévka Slepičí s těstovinami 22,-
Jídlo 100 g Vepřový kotlet, grilovaná zelenina, americký brambor 94,-
100 g Smažený sýr Duo, brambor, tatarská om. 92,-
250 g Šunkové flíčky zapečené, okurek 90,-
300 g Trhaný list.salát s rajčaty a okurkami, hořčic. dres. a gril. hermelínem 144,-
Dezert Horké ovoce 30,-
úterý 20.08.2019
Polévka Kapustová 22,-
Jídlo 100 g Kuřecí medailonky na hráškovém pyré, opečený brambor 94,-
100 g Burgundská hovězí pečeně, rýže 93,-
300 g Halušky s uzeným masem a zelím 92,-
300 g Řecký salát s balkánským sýrem, č.cibulí, olivami, toast 138,-
Dezert Medovník 38,-
středa 21.08.2019
Polévka Frankfurtská 22,-
Jídlo 100 g Vepřový steak, fazolky na slanině, hranolky 94,-
250 g Caesar salát v mexické tortile s krůtím prsem, bylinkový dresin 93,-
250 g Penne s kuřecím masem a špenátem ve smetanové om. 92,-
300g Zeleninový salát Pardubický mls, toast 137,-
Dezert Palačinka s čokoládou a oříšky 40,-
čtvrtek 22.08.2019
Polévka Písmenková 22,-
Jídlo 100 g Kuřecí plátek na bylinkách, krokety 94,-
100 g Segedínský guláš, knedlík 91,-
150 g Domácí opečená sekaná, bramborová kaše, okurkový salát 93,-
300g Zeleninový salát s grilovanou mozzarellou, toast 139,-
Dezert Ovocný koláč 30,-
pátek 23.08.2019
Polévka Žampionový krém 22,-
Jídlo 100 g Mix řízků, bramborový salát 94,-
1 ks Pečené stehýnko na pórku, pivu a žampionech, rýže 92,-
100 g Rajská omáčka, hovězí maso, kolinka 92,-
250 g Salát Caprese, toast 135,-
Dezert Jablečný závin 35,-

zobrazit menu