Denní menu

Přehled surovin způsobujících alergické reakce najdete na vytištěném týdenním jídelním lístku v restauraci.

pondělí 25.02.2019
Polévka Zeleninová 20,-
Jídlo 100g Vepřový kotlet ,,Dřevorubec", amer.barmbory, česn.dresink 92,-
100g Frankfurtská hovězí pečeně, rýže nebo houskový knedlík 90,-
100g Smažené olomoucké tvarůžky, brambor 90,-
300g Zeleninový salát s kuřecími kousky, toast 138,-
Dezert Medovník se šlehačkou 30,-
úterý 26.02.2019
Polévka Boršť 22,-
Jídlo 250g Mexické brambory (dlabané brambory s pik.masovou směsí) 91,-
150g Čevabčičí , brambor, cibule, hořčice 90,-
150g Játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka 89,-
300g Zeleninový salát ,,Hohentvil", toast 129,-
Dezert Míchaná zmrzlina 30,-
středa 27.02.2019
Polévka Kuřecí s krupicovým kapáním 20,-
Jídlo 100g Vepř. kotleta zapečená s cibulí a nivou, opečené brambory 91,-
250g Tortilla s kuřecím masem a zeleninou, dresink 90,-
250g Bramborové knelíky plněné uzeným masem, zelí 90,-
300g Zeleninový salát se smaženými kousky hermelínu, toast 135,-
Dezert Domácí bábovka 30,-
čtvrtek 28.02.2019
Polévka Pikantní fazolová s klobásou 20,-
Jídlo 100g Cikánské placičky, brambor, grilovací dresink 91,-
100g Rajská omáčka, hovězí maso, kolínka 90,-
250g Francouzské brambory, okurek 90,-
300g Zeleninový salát s uzeným lososem, toast 145,-
Dezert Broskve se šlehačkou 35,-
pátek 01.03.2019
Polévka Cibulová krémová 20,-
Jídlo 100g Medailonky z panenky přelité smet.žampiónovou om., hranolky 93,-
100g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát 90,-
100g Námořnické maso, rýže 90,-
300g Zeleninový salát šopský s červenou cibulí, toast 129,-
Dezert Nudle s mákem 30,-

zobrazit menu