Denní menu

Přehled surovin způsobujících alergické reakce najdete na vytištěném týdenním jídelním lístku v restauraci.

pondělí 17.12.2018
Polévka Gulášová 19,-
Jídlo 100g Kuřecí kapsa plněná šunkou a nivou, hranolky 90,-
100g Selský talíř, variace knedlíků, zelí 89,-
100g Smažená treska, bramborová kaše 88,-
300g Zeleninový salát staročeský, toast 125,-
Dezert Broskve se šlehačkou 30,-
úterý 18.12.2018
Polévka Kuřecí s masem a nudlemi 20,-
Jídlo 100g Vepřová panenka, fazolky se slaninou, americké brambory 91,-
250g Mexické brambory (dlab.bramory pl.pik.mas.směsí) 93,-
250g Špagety ,,Carbonara" 90,-
300g Zeleninový salát ,,Cézar", toast 133,-
Dezert Jablečný závin 30,-
středa 19.12.2018
Polévka Cibulová krémová 20,-
Jídlo 100g Kotleta v hořčicové omáčce, hranolky 92,-
100g Znojemská hovězí pečeně, rýže nebo houskový knedlík 90,-
100g Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka 88,-
300g Zeleninový salát s lososem, toast 135,-
Dezert Míchaná zmrzlina 30,-
čtvrtek 20.12.2018
Polévka Hovězí s játrovou rýží 20,-
Jídlo 100g Krkovice s cibulovými kroužky, šťouchané brambory 95,-
100g Kuřecí nudličky po thajsku, rýže 90,-
250g Čočka na kyselo, opečená klobása, vejce, okurek 89,-
300g Zeleninový salát s masovými kuličkami, toast 125,-
Dezert Medovník se šlehačkou 35,-
pátek 21.12.2018
Polévka Zelná s klobásou 20,-
Jídlo 100g Kotlet ,,Pražského uzenáře", domácí opečené brambory 90,-
250g Tortilla plněná kuřecími řízečky a zeleninou, dresink 90,-
1ks Opečná jitrnice, kysané zelí, brambor 89,-
300g Zeleninový salát šopský, toast 129,-
Dezert Palačinka s čokoládou 38,-

zobrazit menu