Denní menu

Přehled surovin způsobujících alergické reakce najdete na vytištěném týdenním jídelním lístku v restauraci.

pondělí 24.07.2017
Polévka Uzená s rýží 18,-
Jídlo 100 g Steak z kotlety se slaninovým chipsem, amer.brambor 85,-
100 g Smažené olomoucké tvarůžky, brambor, tatarská om. 84,-
250 g Čočka na kyselo, klobása na grilu, sázené vejce 82,-
300 g Zeleninový salát Královský, toast 115,-
Dezert Maliny s vanilkovou zmrzlinou 30,-
úterý 25.07.2017
Polévka Zelná s klobásou 18,-
Jídlo 100 g Kuřecí plátek v bramborákovém těstíčku, zel.salát, dresink 84,-
150 g Pečené žampiony pl.masovou fáší, brambor, jogurt.dresink 82,-
250 g Těstoviny s parmskou šunkou, sušenými rajčaty, pestem, sýr 83,-
300 g Zeleninový salát staročeský, toast 109,-
Dezert Sacher se šlehačkou 30,-
středa 26.07.2017
Polévka Krupicová s vejcem 18,-
Jídlo 100 g Kuřecí plátek s grilovanou hruškou a horkou nivou, hranolky 84,-
150 g Čevabčiči s cibulí, brambor, tatarská om. 83,-
250 g Plněná tortila kuřecími nugetky a zeleninou 84,-
300 g Zeleninový salát Kréta, toast 109,-
Dezert Ovocný koláč 30,-
čtvrtek 27.07.2017
Polévka Bramborová 18,-
Jídlo 100 g Kotlet s restovanými fazolkami, americký brambor 85,-
100 g Kuřecí směs po thajsku, rýže 83,-
150 g Smažený květák, brambor, tatarská omáčka 82,-
300 g Zeleninový salát s grilovanou mozarellou, toast 115,-
Dezert Nudle s mákem 30,-
pátek 28.07.2017
Polévka Hovězí s kapáním 18,-
Jídlo 100 g Smažené kuřecí nugetky v sezamu, brambor, tatarská om. 84,-
100 g Frankfurtská hovězí pečeně, rýže nebo knedlík 83,-
250 g Pikantní fazole, pečivo 83,-
300 g Zeleninový salát s gril. lososem, toast 129,-
Dezert Palačinka s čokoládou 30,-

zobrazit menu